ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ РІЧНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “УКРАЇНСЬКА ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” 2020 р.

Додаток №2 до Протоколу засідання Наглядової Ради ПрАТ „УВСК” №04/03/2020 від 10 березня 2020 р.

Затверджено рішенням Наглядової Ради ПрАТ „УВСК” від 10 березня 2020 року

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ РІЧНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “УКРАЇНСЬКА ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” місцезнаходження м. Київ, вул. Григорія Андрющенка, буд. 4 (Літера Б).

Товариство повідомляє акціонерів, що 16 квітня 2020 року о 15.00 годині, будуть проведені річні загальні збори Товариства в офісі Товариства, в залі засідань №1 за адресою місцезнаходження Товариства.

Час початку реєстрації акціонерів для участі у річних загальних зборах Товариства 14.30 годині.

Час закінчення реєстрації акціонерів для участі у річних загальних зборах Товариства 14.55 годині.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у річних загальних зборах 10 квітня 2020 року.

Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

Питання 1 проекту порядку денного: «Про обрання Лічильної комісії річних загальних зборів Товариства»

Проект рішення з цього питання: 1. Для надання роз`яснень з питань голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов`язаних із забезпеченням проведення голосування на річних загальних зборах Товариства, обрати лічильну комісію річних загальних зборів Товариства в складі Голови лічильної комісії Білодід Олени Олександрівни, член лічильної комісії Ясінської Ольги Володимирівни.

Питання 2 проекту порядку денного: «Про обрання Голови річних загальних зборів Товариства, Секретаря річних загальних зборів Товариства та уповноваження Голови річних загальних зборів Товариства та Секретаря річних загальних зборів Товариства підписати протокол річних загальних зборів Товариства».

Проект рішення з цього питання: 1. Обрати Головою річних загальних зборів Товариства Голову Наглядової ради Кукіна А.Ф., Секретарем річних загальних зборів Товариства Начальника юридичного відділу Гарбуз Н.А. 2. Уповноважити Голову річних загальних зборів Товариства Кукіна А.Ф. та Секретаря річних загальних зборів Товариства Гарбуз Н.А. підписати протокол річних загальних зборів Товариства.

Питання 3 порядку денного: «Про затвердження порядку ведення (регламенту) річних загальних зборів Товариства».

Проект рішення з цього питання Затвердити регламент розгляду питань порядку денного на річних загальних зборів Товариства: 1). Для доповідачів встановити час виступу 10 хвилин, співдоповідачів – 5 хв., для обговорення – 3 хв. 2). Надати можливість Голові зборів додавати час на виступ, якщо цього вимагає предмет обговорення.

Питання 4 порядку денного: «Розгляд звіту Правління Товариства за 2019 рік. та затвердження заходів за результатами його розгляду».

Проект рішення з цього питання: 1) Затвердити Звіт Правління про фінансово-господарські результати діяльності Товариства за 2019 рік. 2) Затвердити заходи за результатами розгляду Звіту Правління Товариства за 2019 рік

Питання 5 порядку денного: «Розгляд звіту Наглядової Ради Товариства за 2019 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду».

Проект рішення з цього питання: 1) Затвердити Звіт Наглядової ради Товариства за 2019 рік. 2) Затвердити заходи за результатами розгляду Звіту Наглядової ради Товариства за 2019 рік.

Питання 6 порядку денного: «Розгляд звіту Ревізора Товариства за 2019 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізора Товариства за 2019 рік. Розгляд та затвердження висновку Ревізора Товариства за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2019 рік.

Проект рішення з цього питання: 1). Затвердити звіт Ревізора Товариства за 2019 рік. 2). Затвердити Висновки Ревізора Товариства за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2019 рік.

Питання 7 порядку денного: «Про затвердження результатів фінансово-господарської діяльності (річного звіту) та балансу Товариства за 2019 рік».

Проект рішення з цього питання: Затвердити баланс та річний звіт Товариства за 2019 рік.

Питання 8 порядку денного: «Про розподіл прибутку Товариства за 2019 рік».

Проект рішення з цього питання: У зв’язку зі збитковою діяльністю Товариства у 2019 році, розподіл прибутку не здійснюється.

Питання 9 порядку денного: «Прийняття рішення про дозвіл Голові Правління укладати договори страхування, перестрахування, якщо їх вартість перевищує 10 відсотків вартості активів Товариства на період до дати прийняття черговими річними загальними зборами Товариства рішення з цього питання».

Проект рішення: Дозволити Голові Правління укладати договори страхування, перестрахування, вартість яких перевищує 10 відсотків вартості активів Товариства, на період до дати прийняття черговими річними загальними зборами рішення з цього питання, гранична сукупна вартість (грошова сума, в межах якої Товариство відповідно до умов таких договорів несе відповідальність) яких не перевищуватиме 900 000 000 000,00 гривень (дев'ятсот мільярдів грн. 00 коп.)

Адреса веб-сайту, Товариства: www.vsk.com.ua., на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в частині четвертій ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства»;

Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: Акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні у робочий час (з 9.00 до 18.00) (Перерва на обід: з 13.00 до 14.00) у кабінеті №10, а в день проведення загальних зборів - в залі засідань №1

Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: Головний бухгалтер Товариства Кондратьєва Людмила Анатоліївна. Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства.

Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.

Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів.

Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. У разі внесення змін до проекту порядку денного загальних зборів акціонерне товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів. Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю.

Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомивши про це виконавчий орган акціонерного товариства. Повідомлення акціонером відповідного органу товариства про призначення, заміну або відкликання свого представника може здійснюватися за допомогою засобів електронного зв’язку відповідно до законодавства про електронний документообіг.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

(Анна Абрінова)