Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» 2017

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія»

Додаток №2 до Протоколу засідання Наглядової Ради

АТ «ВСК» №11 /12/2017 від 15 грудня 2017 р.

Затверджено рішенням Наглядової Ради

АТ «ВСК» від 15 грудня 2017 року

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ» (далі - Товариство).

Місцезнаходження: м. Київ, вул. Григорія Андрющенка, буд. 4(Літера Б).

Товариство повідомляє акціонерів, що 9 січня 2018 року о 15.00 годині, будуть проведені  позачергові загальні збори акціонерів в офісі Товариства, в залі засідань №1 за адресою місцезнаходження Товариства.

Час початку реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах:  14.00 годині.

Час закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах:  14.55 годині.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 02 січня 2017 року.

Перелік питань разом з проектами рішень включених до проекту порядку  денного:

питання 1 проекту порядку денного: «Про обрання Голови Позачергових загальних зборів акціонерів, Секретаря ПозачерговихЗагальних зборів та уповноваження Голови Позачергових загальних Зборів акціонерів та Секретаря Позачергових загальних Зборів акціонерів підписати протокол Позачергових загальних Зборів акціонерів та нову редакцію Статуту Товариства».

Проект рішення з цього питання:

  1. Обрати Головою  Позачерговихзагальних Зборів акціонерів Голову Наглядової ради Кукіна А.Ф., СекретаремПозачерговихзагальних Зборів акціонерів Начальника юридичного відділу Гарбуз Н.А.
  2. Уповноважити ГоловуПозачерговихзагальних Зборів акціонерів Кукіна А.Ф. та Секретаря Позачергових загальних Зборів акціонерів Гарбуз Н.А. підписати протокол Позачергових Загальних Зборів та нову редакцію Статуту Товариства.

питання 2 порядку денного: «Про обрання Лічильної комісії».

Проект рішення з цього питання:

  1. Для надання роз'яснень з питань голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов'язаних із забезпеченням проведення голосування на Загальних зборах, обрати лічильну комісію Загальних зборів в складі однієї особи - Заступника Директора Департаменту з продажу страхових продуктів - Начальника відділу врегулювання збитків Департаменту з продажу страхових продуктів Білодід Олени Олександрівни, і обрати Білодід Олену Олександрівну Головою лічильної комісії.

питання 3 порядку денного: «Про затвердження порядку ведення (регламенту) Загальних Зборів акціонерів Товариства».

Проект рішення з цього питання

Затвердити регламент розгляду питань порядку денного  на Загальних Зборах:

1.  Для  доповідачів встановити час виступу 10 хвилин, співдоповідачів  5 хв., для обговорення  3 хв.

2. Надати можливість Голові зборів додавати час на виступ, якщо цього вимагає предмет обговорення.

питання 4  порядку денного: «Про зміну назви Приватного акціонерного товариства  «Військово-страхова компанія» з Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» на Приватне акціонерне товариство «Українська військово-страхова компанія».

Проект рішення з цього питання:

Змінити назву Приватного акціонерного товариства  «Військово-страхова компанія» з Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» на Приватне акціонерне товариство «Українська військово-страхова компанія».

питання 5  порядку денного: Про внесення змін до Статуту Товариства в зв'язку з приведенням Статуту Товариства у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства» та законодавства України і зміною назви Товариства та його затвердження у новій редакції.

Проект рішення з цього питання:

  1. Внести зміни до Статуту Товариства в зв’язку з приведенням Статуту Товариства у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства» та законодавства Україниізміною назви Товариства.
  2. Затвердити Статут у новій редакції.

питання 6  порядку денного: Про зміну назви Представництва Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у м. Дніпро з Представництва Приватного акціонерного товариства «військово-страхова компанія»  у м. Дніпрі на Представництво Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Дніпрі.

Проект рішення з цього питання:

Змінити назву Представництва Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у м. Дніпро з Представництва Приватного акціонерного товариства «військово-страхова компанія»  у м. Дніпрі на Представництво Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Дніпрі.

  1. Про затвердження нової редакції положення про Представництво Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Дніпрі у зв'язку зі зміноюназвипредставництва.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Представництво Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Дніпрі у зв'язку зі зміною назви представництва.

  1. Про зміну назви Представництва Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у м. Львові з Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у      м. Львові на Представництво Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Львові.

Проект рішення з цього питання:

Змінити назву Представництва Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у м. Львові з Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у      м. Львові на Представництво Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Львові.

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Представництво Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Львові  у зв'язку зі зміноюназвипредставництва.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Представництво Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Львові  у зв'язку зі зміною назви представництва.

  1. Про зміну назви Представництва Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у м. Ужгороді з представництва Приватного акціонерного товариства «військово-страхова компанія» у м. Ужгороді на Представництво Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Ужгороді.

Проект рішення з цього питання:

Змінити назву Представництва Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» у м. Ужгороді з представництва Приватного акціонерного товариства «військово-страхова компанія» у м. Ужгороді на Представництво Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Ужгороді.

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Представництво Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Ужгороді у зв'язку зі зміноюназвипредставництва.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Представництво Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у м. Ужгороді у зв'язку зі зміною назви представництва.

  1. Про зміну назвиОдеськоїфілії Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» з Одеської філії «Військово-страхова компанія» на Одеську філію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія».

Проект рішення з цього питання:

Змінити назву Одеської філії Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» з Одеської філії «Військово-страхова компанія» на Одеську філію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія».

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Одеську філію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви філії.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Одеську філію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви філії.

  1. Про зміну назви Харківськоїфілії Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» з Харківської філії «Військово-страхова компанія» на Харківську філію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія».

Проект рішення з цього питання:

Змінити назву Харківської філії Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» з Харківської філії «Військово-страхова компанія» на Харківську філію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія».

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Харківськуфілію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви філії.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Харківськуфілію Приватного акціонерного  товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви філії.

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Наглядову Раду Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміноюназвиТовариства.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Наглядову Раду Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви Товариства.

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Загальні Збори Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміноюназвиТовариства.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Загальні Збори Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви Товариства.

  1. Про затвердження нової редакції Положення про Правління Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви Товариства.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію Положення про Правління Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» у зв'язку зі зміною назви Товариства.

  1. Про виключення з відомостей про Приватне акціонерне товариство «Військово-страхова компанія» уЄдиному державному реєстрі  юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків Фонд державного майна.

Проект рішення з цього питання:

Виключити з відомостей про Приватне акціонерне товариство «військово-страхова компанія» у Єдиному державному реєстрі  юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків Фонд державного майна.

Акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні у робочий час (з 9.00 до 18.00) (Перерва на обід: з 13.00 до 14.00) у кабінеті №10,  а в день проведення загальних зборів  - в залі засідань №1.


Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами:

Головний бухгалтер Кондратьєва Людмила Анатоліївна.


Адреса веб-сайту товариства: www.vsk.com.ua, на якому розміщена інформація з  проектом  рішень  щодо  кожного  з питань, включених до порядку денного.       


Акціонери повинні мати при собі документи, що посвідчують особу; представники акціонерів-документи, що посвідчують особу та довіреність.


Довідки за телефоном: (044) 230-48-13.

(Анна Макарчук)