Повідомлення про проведення загальних зборів Приватного акціонрного товариства "Військово-страхова компанія" 2017

ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО  ПРОВЕДЕННЯ  ЗАГАЛЬНИХ  ЗБОРІВ ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ“

(Далі-Товариство). Місцезнаходження: м. Київ, вул. Григорія Андрющенка, буд. 4  (Літера Б).

Товариство повідомляє акціонерів, що 23 березня 2017 року о 15.00 годині, будуть проведені  річні загальні збори акціонерів в офісі Товариства, в залі засідань №1 за адресою місцезнаходження Товариства.

Час початку реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: о 14.00 годині.

Час закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: о 14.55 годині.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 17 березня 2016 року.

 

Перелік питань разом з проектами рішень включених до проекту порядку  денного:

питання 1 проекту порядку денного: «Про обрання Лічильної комісії, затвердження порядку засвідчення  бюлетенів  для  голосування».

Проект рішення з цього питання:

1. Для надання роз`яснень з питань голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов`язаних із забезпеченням проведення голосування на Загальних зборах, обрати лічильну комісію Загальних зборів в складі однієї особи – Заступника Директора Департаменту з продажу страхових продуктів – Начальника відділу врегулювання збитків Департаменту з продажу страхових продуктів Білодід Олени Олександрівни, і обрати Білодід Олену Олександрівну Головою лічильної комісії.

2. Голові лічильної комісії засвідчити бюлетені  для  голосування своїм підписом.

 

питання 2 порядку денного: «Про затвердження порядку ведення (регламенту) Загальних Зборів акціонерів Товариства».

Проект рішення з цього питання

Затвердити регламент розгляду питань порядку денного  на Загальних Зборах:

1.  Для  доповідачів встановити час виступу 10 хвилин, співдоповідачів  5 хв., для обговорення  3 хв.

2. Надати можливість Голові зборів додавати час на виступ, якщо цього вимагає предмет обговорення.

 

питання 3 порядку денного: Розгляд звіту Правління Товариства за 2016 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління Товариства за 2016 рік.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити Звіт Правління про фінансово-господарські результати діяльності Товариства за      2016 рік.

 

питання 4 порядку денного:  Розгляд звіту  Наглядової ради Товариства за 2016  рік.  Прийняття  рішення  за  наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства за 2016 рік.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити Звіт Наглядової ради Товариства за 2016 рік.

 

питання 5 порядку денного: Розгляд звіту Ревізора Товариства за 2016 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізора Товариства за 2016  рік.   Розгляд та  затвердження   висновку  Ревізора  Товариства  за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2016 рік.

Проект рішення з цього питання:

1. Затвердити звіт Ревізора Товариства за 2016 рік.  

2. Затвердити Висновок Ревізора Товариства за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2016 рік.

 

питання 6 порядку денного:  Про затвердження результатів фінансово-господарської діяльності (річного звіту) та балансу Товариства за 2016 рік.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити баланс та річний звіт Товариства за 2016 рік.

 

питання 7 порядку денного:  Про розподіл прибутку Товариства за 2016 рік.

Проект рішення з цього питання:

Прибуток Товариства розподілити таким чином:                                                                                                                     

5% від суми прибутку направити на  формування  резерву, відповідно п.6.5. Статуту.                                                                                                                                                                                       

95 % від суми прибутку направити на виплату дивідендів акціонерам.

Виплату дивідендів здійснити безпосередньо  акціонерам.

 

питання 8  порядку денного:  Про внесення змін до Статуту Товариства в зв’язку з приведенням Статуту Товариства у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства» та законодавства України і зміною складу засновників Товариства та його затвердження у новій редакції.

Проект рішення з цього питання:

1. Внести зміни до Статуту Товариства в зв’язку з приведенням Статуту Товариства у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства» та законодавства України і зміною складу засновників Товариства

2. Затвердити Статут у новій редакції.

 

питання 9  порядку денного: Прийняття рішення про надання права Голові Правління Товариства підписати нову редакцію Статуту.

Проект рішення з цього питання:

Уповноважити Голову Правління Товариства підписати нову редакцію Статуту.

 

питання 10 порядку денного: Про  припинення  повноважень  члена Правління, Першого заступника Голови Правління Гербеди О.С.

Проект рішення з цього питання:

Припинити  повноваження  члена Правління, Першого заступника Голови Правління Гербеди О.С.

 

питання 11 порядку денного: Прийняття рішення про дозвіл Голові Правління укладати договори страхування, перестрахування, якщо їх вартість перевищує 10 відсотків вартості активів Товариства на період до дати прийняття черговими річними загальними зборами рішення з цього питання.

Проект рішення з цього питання:

Дозволити Голові Правління укладати договори страхування, перестрахування, вартість яких перевищує 10 відсотків вартості активів Товариства, на період до дати прийняття черговими річними загальними зборами рішення з цього питання, гранична сукупна вартість (грошова сума, в межах якої Товариство відповідно до умов таких договорів несе відповідальність) яких не перевищуватиме 900000000,00 гривень (дев’ятсот мільярдів грн. 00 коп.).

 

питання 12 порядку денного: Про затвердження нової редакції положення  про Представництво ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” у      м. Дніпропетровську у зв’язку зі зміною найменування представництва.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію положення  про Представництво ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” у м. Дніпропетровську у зв’язку зі зміною найменування: замість найменування «Представництво ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” у м. Дніпропетровськ» затвердити найменування:    «Представництво ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” у м. Дніпро»

 

питання 13 порядку денного: Про затвердження Нової редакції положення  про  Наглядову Раду ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” в зв’язку з приведенням Положення у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства».

Проект рішення з цього питання:

Затвердити Нову редакцію Положення  про  Наглядову Раду ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” в зв’язку з приведенням Положення у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства».

 

питання 14 порядку денного: Про затвердження нової редакції Положення  про  Загальні Збори ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” в зв’язку з приведенням Положення у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства».

Проект рішення з цього питання:

Затвердити нову редакцію положення  про  Загальні Збори ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „ВІЙСЬКОВО - СТРАХОВА КОМПАНІЯ” в зв’язку з приведенням Положення у відповідність із нормами Закону України «Про акціонерні товариства».

 

питання 15 порядку денного: Прийняття рішення про створення Представництва ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ” У М. ЛЬВОВІ.

Проект рішення з цього питання:

Створити Представництво ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ” У М. ЛЬВОВІ.

 

питання 16 порядку денного:

Прийняття рішення про затвердження Положення про Представництва ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ” У М. ЛЬВОВІ.

Проект рішення з цього питання:

Затвердити Положення про Представництво ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ” У М. ЛЬВОВІ

 

Акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні у робочий час (з 9.00 до 18.00) (Перерва на обід: з 13.00 до 14.00) у кабінеті №10,  а в день проведення загальних зборів  - в залі засідань №1

Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: головний бухгалтер Кондратьєва Людмила Анатоліївна.

Адреса веб-сайту товариства: www.vsk.com.ua,  на якому розміщена інформація з  проектом  рішень  щодо  кожного  з питань, включених до проекту порядку денного.

Акціонери повинні мати при собі документи, що посвідчують особу; представники акціонерів-документи, що посвідчують особу та довіреність.

Довідки за телефоном: (044) 230-48-13.

(Анна Макарчук)