Відомості про зміну складу посадових осіб.

1.1. Повне найменування емітента: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ»
 1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента: 31304718
 1.3. Місцезнаходження емітента 01135, м. Київ, вул. Григорія Андрющенка, буд. 4  (Літера Б)
 1.4. Міжміський код, телефон та факс емітента: 044 230-48-13, 230-48-14
 1.5. Електронна поштова адреса емітента:  vsk@vsk.com.ua 
 1.6. Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації www.vsk.com.ua
 1.7. Вид особливої інформації: Вiдомостi про зміну складу посадових осіб емітента

Заочні загальні збори ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРАЇНСЬКА ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ»,  28  вересня 2020 року прийняли рішення про припинення повноважень:

1) Голови Наглядової Ради  Товариства Кукіна Андрія Федоровича, паспорт серія СН №306895 виданий 15.10.1996 р. Ватутінським РУ ГУ МВС України в м. Києві Розмір пакета акцій 0%; непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має;
 Строк, протягом якого перебував Кукіна Андрій Федорович на посаді Голови Наглядової Ради  - 3 роки; Зміни у персональному складі посадових осіб відбулись у зв’язку з закінченням строку повноважень Голови Наглядової Ради Товариства.

2) Члена Наглядової Ради Товариства Михайліченка Григорія Миколайовича, паспорт серія СН 213306 виданий 13.06.1996 року Радянським РУ ГУ МВС України в м. Києві; Розмір пакета акцій 5,4726 %; непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має;
 Строк, протягом якого перебував Михайліченка Григорія Миколайович на посаді члена Наглядової Ради - 3 роки

Зміни у персональному складі посадових осіб відбулись у зв’язку з закінченням строку повноважень члена Наглядової Ради.

3) Члена Наглядової Ради Ткачова Сергія Володимировича; паспорт серія НН №045370, виданий 21 липня 1998 року Київським  РВ УМВС України в Одеській  області; Розмір пакета акцій 0%; непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має; Строк, протягом якого перебував Ткачова Сергій Володимирович на посаді Голови Наглядової Ради     - 3 роки  Зміни у персональному складі посадових осіб відбулись у зв’язку з закінченням строку повноважень Члена Наглядової Ради Товариства.

  1. Заочні загальні збори ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРАЇНСЬКА ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ»,   28  вересня 2020 року прийняли рішення про обрання:

1) Кукіна Андрія Федоровича Головою Наглядової Ради  Товариства строком на три роки, паспорт серія СН №306895 виданий 15.10.1996 р. Ватутінським РУ ГУ МВС України в м. Києві Розмір пакета акцій 0%; непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має;
 Інші посади, які обіймала ця особа протягом останніх п’яти років: Приватне акціонерне товариство «Українська військово-страхова компанія», Голова Наглядової Ради  Товариства;                           Кукін Андрій Федорович є представником акціонерів Ткачова В.В., Кукіної О.М., Зміни у персональному складі посадових осіб відбулись у зв’язку з закінченням строку повноважень Голови Наглядової Ради Товариства.

2) Михайліченка Григорія Миколайовича членом Наглядової Ради Товариства строком на три роки, паспорт серія СН 213306 виданий 13.06.1996 року Радянським РУ ГУ МВС України в                         м. Києві; Розмір пакета акцій 5,4726 %; непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має; Інші посади, які обіймала ця особа протягом останніх п’яти років: Приватне акціонерне товариство «Українська військово-страхова компанія», Член Наглядової Ради Товариства; Михайліченко Григорій Миколайович є акціонером Товариства; Зміни у персональному складі посадових осіб відбулись у зв’язку з закінченням строку повноважень члена Наглядової Ради.

3) Ткачова Сергія Володимировича Членом Наглядової Ради Товариства строком на три роки;
 паспорт серія НН №045370, виданий 21 липня 1998 року Київським  РВ УМВС України в Одеській області; Розмір пакета акцій 0%; непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має; Інші посади, які обіймала ця особа протягом останніх п’яти років:

Приватне акціонерне товариство «Українська військово-страхова компанія», Член  Наглядової Ради.

Ткачов Сергій Володимирович є представником акціонерів Кукіної О.М., Ткачова В.В.,

Зміни у персональному складі посадових осіб відбулись у зв’язку з закінченням строку повноважень Члена Наглядової Ради

 

Підпис
 Особа, що вказана нижче підтверджує достовірність інформації, що вказана в повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно законодавства.
 Голова Правління Ткачов В.В.

Підпис

 

Особа, що вказана нижче підтверджує достовірність інформації, що вказана в повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно законодавства.

Голова Правління Ткачов В.В.

(Анна Абрінова)