Повідомлення про проведення річних загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія»

Повідомлення про проведення річних загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія»

Додаток №2 до Протоколу засідання Наглядової Ради

ПрАТ „УВСК” №04/02/2019 від 25 лютого 2019 р.

 

Затверджено рішенням Наглядової Ради

ПрАТ „УВСК” від 25 лютого 2019 року

 

Повідомлення про проведення річних загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Українська військово-страхова компанія» (Далі-Товариство). Місцезнаходження м. Київ, вул. Григорія Андрющенка, буд. 4  (Літера Б).

 

Товариство повідомляє акціонерів, що 28 березня 2019 року о 15.00 годині, будуть проведені  річні загальні збори акціонерів в офісі Товариства, в залі засідань №1 за адресою місцезнаходження Товариства.

Час початку реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах  14.30 годині.

Час закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах  14.55 годині.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах - 22 березня 2018 року.

Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

Питання 1 проекту порядку денного: «Про обрання Лічильної комісії»

Проект рішення з цього питання:

1. Для надання роз`яснень з питань голосування, підрахунку голосів та інших питань, пов`язаних із забезпеченням проведення голосування на річних загальних зборах, обрати лічильну комісію Загальних зборів в складі Голови лічильної комісії Білодід Олени Олександрівни, члена лічильної комісії Ясінської Ольги Володимирівни. 

Питання 2 проекту порядку денного: «Про обрання Голови річних загальних зборів Товариства, Секретаря річних Загальних зборів Товариства та уповноваження Голови річних загальних зборів Товариства та Секретаря річних загальних зборів Товариства підписати протокол річних загальних зборів акціонерів».

Проект рішення з цього питання:

1. Обрати Головою  річних загальних зборів Голову Наглядової ради Кукіна А.Ф., Секретарем річних загальних зборів Начальника юридичного відділу Гарбуз Н.А. 

2. Уповноважити Голову річних загальних зборів Кукіна А.Ф. та Секретаря річних загальних зборів Гарбуз Н.А. підписати протокол загальних зборів.

Питання 3 порядку денного: «Про затвердження порядку ведення (регламенту)  річних загальних зборів акціонерів Товариства».

Проект рішення з цього питання

Затвердити регламент розгляду питань порядку денного  на річних загальних зборах:

1) Для  доповідачів встановити час виступу 10 хвилин, співдоповідачів – 5 хв., для обговорення – 3 хв.

2) Надати можливість Голові зборів додавати час на виступ, якщо цього вимагає предмет обговорення.

Питання 4 порядку денного: «Розгляд звіту Правління Товариства за 2018 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду».

Проект рішення з цього питання:

1) Затвердити Звіт Правління про фінансово-господарські результати діяльності Товариства за      2018 рік.

2) Затвердити заходи за результатами розгляду Звіту Правління Товариства  за 2018 рік.

Питання 5 порядку денного: 

«Розгляд звіту Наглядової Ради Товариства  за 2018  рік  та затвердження заходів за результатами його розгляду».

Проект рішення з цього питання:

1) Затвердити Звіт Наглядової ради Товариства за 2018 рік.

2) Затвердити заходи за результатами розгляду Звіту Наглядової ради Товариства за 2018 рік.

Питання 6 порядку денного:  «Розгляд звіту Ревізора Товариства за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізора Товариства за 2018  рік. Розгляд та  затвердження   висновку  Ревізора  Товариства  за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік.

Проект рішення з цього питання: 

1) Затвердити звіт Ревізора Товариства за 2018 рік.   

2) Затвердити Висновки Ревізора Товариства за результатами перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік.

Питання 7 порядку денного:  «Про затвердження результатів фінансово-господарської діяльності (річного звіту) та балансу Товариства за 2018 рік».

Проект рішення з цього питання:

Затвердити баланс та річний звіт Товариства за 2018 рік.

Питання 8  порядку денного:  «Про розподіл прибутку Товариства за 2018 рік».

Проект рішення з цього питання:

Здійснити розподіл прибутку – 830 611,58 грн.

1) 5% - 41 530,58 грн.  від суми прибутку направити на  формування  резерву, відповідно п.6.5. Статуту; 

2) Залишок нерозподіленого прибутку  за 2018 рік - 789 081,00 грн.

Питання 9 порядку денного:  «Про припинення повноважень Голови Правління Товариства».

Проект рішення:

Припинити повноваження Голови Правління Товариства

Питання 10 порядку денного: «Про припинення повноважень членів Правління Товариства».

Проект рішення: Припинити повноваження членів Правління Товариства».

Питання 11 порядку денного:  «Про обрання Голови Правління Товариства».

Проект рішення:

Обрати Головою Правління Ткачова Володимира Васильовича строком на 3 роки.

Питання 12 порядку денного: «Про затвердження умов контракту, що укладається з Головою Правління Товариства, встановлення розміру його винагороди».

Проект рішення:

Затвердити умови контракту, що укладається з Головою Правління Товариства.

Питання 13 порядку денного:  «Про обрання особи, яка уповноважується на підписання контракту, що укладається з Головою Правління Товариства».

Проект рішення:

Уповноважити Голову Наглядової Ради Кукіна А.Ф. підписати контракт, що укладається з Головою Правління Товариства.

Питання 14 порядку денного:  «Про обрання членів Правління Товариства».

Проект рішення:

Обрати членами Правління Маньковського А.О., Кондратьєву Л.А. строком на 3 роки.

Питання 15 порядку денного: «Про затвердження умов контрактів, що укладаються з членами Правління Товариства, встановлення розміру їх винагороди».  

Проект рішення:

Затвердити умови контрактів, що укладаються з членами Правління Товариства.

Питання 16 порядку денного: «Про обрання особи, яка уповноважується на підписання контрактів, що укладаються з членами Правління Товариства, встановлення розміру їх винагороди».  

Проект рішення:

Затвердити умови контрактів, що укладаються з членами Правління Товариства.

Питання 17 порядку денного: «Прийняття рішення про дозвіл Голові Правління укладати договори страхування, перестрахування, якщо їх вартість перевищує 10 відсотків вартості активів Товариства на період до дати прийняття черговими річними загальними зборами рішення з цього питання».

Проект рішення:

Дозволити Голові Правління укладати договори страхування, перестрахування, вартість яких перевищує 10 відсотків вартості активів Товариства, на період до дати прийняття черговими річними загальними зборами рішення з цього питання, гранична сукупна вартість (грошова сума, в межах якої  Товариство   відповідно  до  умов  таких  договорів   несе   відповідальність)  яких  не перевищуватиме 900 000 000 000,00 гривень (дев'ятсот мільярдів грн. 00 коп.).

Адреса веб-сайту, Товариства: www.vsk.com.ua.,  на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного, а також інформація, зазначена в частині четвертій ст. 35  Закону України «Про акціонерні товариства»;

Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів:

Акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні у робочий час                     (з 9.00 до 18.00) (Перерва на обід: з 13.00 до 14.00) у кабінеті №10,  а в день проведення загальних зборів  - в залі засідань №1

Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами:

Головний бухгалтер Товариства Кондратьєва Людмила Анатоліївна.

Права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 цього Закону України «Про акціонерні товариства», якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися:

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства.

Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. 

Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу. Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. 

Зміни до проекту порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. 

У разі внесення змін до проекту порядку денного загальних зборів акціонерне товариство не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення загальних зборів повідомляє акціонерів про такі зміни та направляє/вручає порядок денний, а також проекти рішень, що додаються на підставі пропозицій акціонерів.

Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю:

Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомивши про це виконавчий орган акціонерного товариства.

Повідомлення акціонером відповідного органу товариства про призначення, заміну або відкликання свого представника може здійснюватися за допомогою засобів електронного зв’язку відповідно до законодавства про електронний документообіг.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку.

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування.

Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на загальних зборах декільком своїм представникам.

Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на загальних зборах акціонерного товариства.

Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ 

фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн)*

Найменування показника Період

звітний попередній

Усього активів 59183 79086

Основні засоби (за залишковою вартістю) 18539 18974

Запаси 70 53

Сумарна дебіторська заборгованість 17384 23762

Гроші та їх еквіваленти 7857 13182

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток) 4875 10274

Власний капітал 28110 27977

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал 13040 8040

Довгострокові зобов’язання і забезпечення 23999 30408

Поточні зобов’язання і забезпечення 7074 20701

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток) 831 9416

Середньорічна кількість акцій (шт.) 1608 1608

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн) 516,79104 5855,72139

(Анна Абрінова)