Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компнія»

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компнія»


1. Дата проведення  Позачергових Загальних зборів Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія» 30 вересня 2014 року о 15.00 годині.

Місце проведення: в офісі Приватного акціонерного товариства «Військово-страхова компанія», в залі засідань №1 за адресою м. Київ, вул. Григорія Андрющенка, буд. 4 (Літера Б).

 

2. Час початку реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах 30 вересня 2014 року о 14.00 годині, час закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах 30 вересня 2014 року о 14.55 годині.

 

3. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах 24 вересня 2014 року.

 

4. Перелік питань, що виносяться на голосування, згідно з порядком денним:

     1. Обрання лічильної комісії.

     2. Прийняття рішень з питань порядку проведення  Загальних Зборів.

     3. Прийняття рішення про обрання членів Наглядової ради Товариства.

     4. Затвердження умов цивільно-правових договорів та контрактів, що укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди.

     5. Прийняття рішення про обрання Голови Наглядової ради Товариства.

     6. Затвердження умов контракту, що укладатиметься з Головою Наглядової ради Товариства, встановлення розміру його винагороди.

     7. Обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів, контрактів з членами та Головою Наглядової ради Товариства.

 

5. Акціонери мають можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні у робочий час (з 9.00 до 18.00) (Перерва на обід: з 13.00 до 14.00) у кабінеті №10,  а в день проведення загальних зборів  - в залі засідань №1.

Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: Заступник Голови Правління - Головний бухгалтер Кондратьєва Людмила Анатоліївна.

Акціонери повинні мати при собі документи, що посвідчують особу; представники акціонерів-документи, що посвідчують особу та довіреність.

Довідки за телефоном: (044) 230-48-13.

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано 28.08.2014 № 160  Бюлетень Цінні папери України.

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.                    Голова Правління  В.В. ТКАЧОВ

28.08.2014р.

(Анна Абрінова)