Повідомлення про зміну складу посадових осіб емітента

Повідомлення про зміну складу посадових осіб емітента

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВІЙСЬКОВО-СТРАХОВА КОМПАНІЯ» повідомляє про зміну складу посадових осіб:

Посадова особа Кукін Андрій Федорович, рішення про обрання Головою Наглядової ради прийнято Загальними зборами акціонерів 30.09.2014р.; часткою в статутному капіталі Товариства    не володіє; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: член Наглядової Ради, Голова Наглядової Ради; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 3 роки, причина прийняття цього рішення: Обрання на новий термін; підстави: Статут та рішення загальних зборів.

Посадова особа Михайліченко Григорій Миколайович, рішення про обрання Членом Наглядової ради прийнято Загальними зборами акціонерів 30.09.2014р.; володіє  2,7363%  від статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років:

Пенсіонер   Збройних  Сил  України,  член Наглядової Ради Товариства; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має, Строк, на який обрано особу: 3 роки, причина прийняття цього рішення: Обрання на новий термін; підстави: Статут та рішення загальних зборів.

Посадова особа Член Наглядової ради Король Володимир Миколайович, рішення про обрання Членом Наглядової ради прийнято Загальними зборами акціонерів 30.09.2014р.; володіє 23,6319 %  від статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом останніх п’яти років: Генеральний директор - перший заступник Генерального конструктора АНТК ім. О.К. Антонова, Перший віце-президент – Генеральний директор ДП «АНТОНОВ»; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Причина прийняття цього рішення: Обрання на новий термін; підстави: Статут та рішення загальних зборів.

Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законодавством.

Голова Правління В.В. ТКАЧОВ

02.10.2014р.   

(Анна Абрінова)